Mareko

Diensten

Onze diensten

Mareko: Uw partner voor Metaalverwerking

Heeft u behoefte aan professionele en betrouwbare diensten op het gebied van reparatie/onderhoud, het maken van hekken en trappen, en renovatie? Zoek niet verder! Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service. 
Of het nu gaat om het herstellen van defecte apparatuur, het creëren van prachtige en functionele hekwerken en trappen, of het nieuw leven inblazen van uw ruimtes met renovatiewerkzaamheden, wij staan klaar om uw verwachtingen te overtreffen. Ons ervaren team van experts combineert technische vaardigheden met creativiteit en aandacht voor detail om uw project tot een succes te maken. 

Laat ons uw zorgen wegnemen en vertrouw op ons voor al uw reparatie, hek- en trapconstructie, en renovatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw visie kunnen verwezenlijken.

Bel ons!

050 - 312 48 60

De diensten van Mareko

Reparatie/Onderhoud

Wij voeren reparatiewerkzaamheden aan machines en installaties uit. Wij beschikken over een eigen verspaningsafdeling. Tevens verrichten wij onderhoudswerkzaamheden op locatie.

 

Hekken/Trappen

Wij fabriceren allerlei hekwerken en een breed scala aan trappen.
Deze kunnen wij in bouwpakketten of gemonteerd leveren.

Renovatie

Wij verzorgen alle renovaties en aanpassingen van metaalconstructies

Scroll to Top