Mareko

Blokker Winschoten

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Kooi te Appingedam

Bij Mareko Metaalverwerking hebben we het voorrecht gehad om nauw samen te werken met het bekende Blokker-filiaal in Winschoten. Onze expertise in staalconstructies heeft ons in staat gesteld om een indrukwekkend trappenhuis, stalen trappen en diverse hekwerken te creëren die niet alleen de functionaliteit, maar ook de esthetiek van het gebouw verbeteren.
Om een naadloze verbinding tussen de verdiepingen te creëren, hebben we op maat gemaakte stalen trappen geïnstalleerd die perfect passen bij de stijl van het gebouw. Onze trappen zijn vervaardigd met oog voor detail, waarbij we zorgvuldig hebben gekozen voor hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. Of het nu gaat om een rechte trap, wenteltrap of spiltrap, onze stalen trappen bieden niet alleen functionaliteit, maar zijn ook een visueel pronkstuk.

Om de veiligheid te waarborgen en tegelijkertijd een aantrekkelijke uitstraling te creëren, hebben we diverse hekwerken geïnstalleerd bij Blokker Winschoten. Onze hekwerken zijn op maat gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om balkonhekken, traphekken of terreinomheiningen, onze hekwerken bieden niet alleen bescherming, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van het gebouw.

Of u nu op zoek bent naar staalconstructies, trappen of hekwerken, bij Mareko Metaalverwerking kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw visie kunnen omzetten in werkelijkheid.

Scroll to Top