Mareko

Winkelpand Westerkade

Opdrachtgever: Bouwbedrijf ROTTEVEEL te Assen.

Bij de verbouwing van het winkelpand aan de Westerkade in Groningen hebben wij als Mareko Metaalverwerking de uitdaging aangenomen om de bestaande constructie te versterken en aan te passen. Onze expertise en vakmanschap stonden centraal bij het realiseren van dit project.

Met zorgvuldige planning en aandacht voor detail hebben we de bestaande constructie geanalyseerd en beoordeeld op sterkte en stabiliteit. Vervolgens hebben we op maat gemaakte oplossingen ontworpen om de constructie te versterken en te voldoen aan de gewenste specificaties en veiligheidsnormen.

Ons ervaren team van professionals heeft nauw samengewerkt met Bouwbedrijf ROTTEVEEL om een naadloze integratie van onze metaalbewerkingstechnieken te waarborgen. Door zorgvuldig vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben we de bestaande constructie versterkt en aangepast, met als resultaat een solide en duurzaam winkelpand.

Bij Mareko Metaalverwerking streven we altijd naar uitmuntendheid en klanttevredenheid. Onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat we een betrouwbare partner zijn in de bouw- en verbouwsector. Wij zijn trots op onze bijdrage aan de verbouwing van het winkelpand aan de Westerkade en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer succesvolle projecten te realiseren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw metaalbewerkingsbehoeften, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken en uw project tot een succes te maken.

Scroll to Top